Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fandarc Solution Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Insecticid Confidor oil 32
32 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Proprietati fizico chimie:
Confidor Oil SC 004 se prezinta sub forma unei suspensii fine, omogene, mobile, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem, de culoare alba, cu miros specific. Produsul fiind pe baza de ulei, prezinta o vascozitate mare.

Mod de actiune:
CONFIDOR OIL SC 004 are actiune sistemica de lunga durata si actiune fizica complementara de asfixiere datorata uleiului. Substanta activa a produsului patrunde rapid in plante, actionand asupra larvelor paduchelui din San Jose prin penetrarea scutului protector. Efectul propriu zis asupra insectelor daunatoare consta in perturbarea ireversibila a functiilor vitale ale centrilor nervosi ai acestora si in final moartea lor. Ouale hibernante ale diferitelor specii de afide si ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate, astfel ca nu mai are loc ecloziunea larvelor. Amestecul formulat garanteaza un efect de lunga durata (peste 30 zile), o patrundere optima a componentei sistemice, o aderenta sporita la suprafata plantei si un contact superior cu daunatorii tinta. Actiunea diferita si complementara a celor doua componente ale produsului previne aparitia fenomenului de rezistenta.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
CONFIDOR OIL SC 004 este omologat in Romania pentru:
- mar pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualelor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comun al pomilor (Panonycus ulmi) in concentratie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha/1500 l apa;
- mar si prun pentru combaterea oualelor hibernante de afide in concentratie de 1,5 %, respectiv 15,0 l/ha in 1000 l apa. Se efectueaza un tratament pe sezon, fie toamna dupa caderea frunzelor, fie primavara pana in faza de buton roz. Acesta corespunde cu primul tratament de (iarna) primavara.

PREPARAREA SOLUTIEI DE STROPIT:
Inainte de utilizare se agita energic recipientul cu produs. Se toarna cantitatea de CONFIDOR OIL SC 004 corespunzatoare capacitatii rezervorului instalatiei de stropit, atunci cand acesta este pe jumatate umplut cu apa. Dupa golire, recipientul se clateste de trei ori cu apa; solutia obtinuta se toarna in rezervorul instalatiei de stropit. Se porneste agitatorul si se completeaza rezervorul cu apa pana la capacitate. Tratamentul se va face cu agitatorul in functiune si se va urmari imbaierea corespunzatoare a coroanei si trunchiului pomilor. Pentru spalarea pompelor dupa tratament, este suficienta umplerea bazinului pe jumatate si stropirea livezii in sectorul netratat, operatie care se poate repeta de 2 ori.
Din Gura in Gura